FAQ

BeyondFit designar kläder kvinnor. Detta gör att vi  känner oss trygga i våra kläder. BeyondFits noggrant designade kläder är anpassade på ett sätt som både accepterar och kompenserar att vi ser olika ut.

Här presenterar vi några av våra vanligaste frågor.

Ja, det går bra att byta storlek så länge plagget är oanvänt (endast provat) och återsänds i nyskick i komplett förpackning med samtliga etiketter. Frakt tillkommer i enlighet med våra fraktvillkor.

BeyondFit designar kläder anpassade efter att våra kroppar ser olika ut men vi har ju olika önskemål om hur kläderna ska sitta. En tight eller en mer “ledig” känsla? Av den anledningen finns det en komplett måttlista i webbutiken under respektive artikel, där ser du både kropps- och plaggmått. 

Ja, eftersom efterfrågan på utökat sortiment varit stor kommer vi varje vår och höst med en liten ny kollektion i olika kvalitéer som t ex linne och viskos. Dessa kallar vi ProudFashion och de kommer att säljas i vår egen webshop men framför allt hos utvalda modebutiker runt om i Sverige.

Vi skulle beskriva dem som relativt generösa, se måttlista under respektive produkt i butiken. Där ser du både kropps- och plaggmått och kan jämföra med en blus du har i garderoben hemma.

Att veta vilken storlek man har på BH är inte så enkelt kanske. Därför har vi gjort en liten BH-skola med hjälp av vår BH-expert Maria.

BeyondFit designar blusar anpassade för kvinnor

Professionalitet Trygghet Respekt Kunskap

Våra kläder ger möjlighet att acceptera att vi ser olika ut och känna oss bekväma och trygga i det. Kvinnor rör sig alltmer i det offentliga rummet och jobbar i socialt exponerade situationer. En skjorta med knappar framtill signalerar respekt, trygghet, kunskap och professionalitet. Detta faller om man kan se rakt in mellan knapparna och blottar bysten så fort man sträcker på dig. En man skulle t ex inte ställa sig på en scen och föreläsa med gylfen nere.

Kvinnor har för länge sedan klivit ut och tagit plats i rampljuset och där ska de även kunna ha friheten att välja kläder de känner sig trygga och bekväma i och som är anpassade efter deras kroppar.