Diakonskjortor för kvinnor. På bilden ser du ProudDeacon i 100% linne.

Snart kan vi erbjuda diakonskjortor för kvinnor. De glipar inte mellan knapparna vid bysten och kommer i storlek 34-56. Registrera din mailadress här för mer info. 

BeyondFit tillverkar diakonskjortor med fantastisk passform, vi kallar den ”BeyondFitkänsla”. Skjortorna för diakoner kallar vi ”ProudDeacon”. Skjortorna är designade på ett sätt som gör att de inte glipar mellan knapparna vid bysten, allt för att du ska känna dig trygg i dina kläder. BeyondFit har egen design och mönsterkonstruktion i Sverige och produktion i Litauen.

BeyondFit har ett stort hållbarhetsengagemang. Vår styrka är den sköna passformen med plats för kroppen och materialet som håller länge. Det är också viktigt att skjortorna är lättskötta så att varje diakon stolt kan bära dem i arbetet.

Diakonskjortor för kvinnor

Inom kort är du välkommen att klicka hem just din favorit bland våra dam diakonskjortor. BeyondFit håller högsta kvalité och erbjuder unik passform i storlek 34-56.

Produktfakta: Diakonskjortorna är tillverkade i två olika material. Ett strykfritt alternativ som består av 63% bomull, 34% polyester och 3% elastan. Den andra är av 100 % mjukt och skönt lin. Garnet är spunnet och färgat, tyget är vävt och tvättat i Litauen. Skjortorna har en unik design och är av utmärkt kvalitet.

Tvätt: Bästa resultat får du om du tvättar i 40°C, skaka ut, sträck sömmarna och låt dropptorka på galge.
Vill du beställa denna artikel med t ex en kort ärm debiteras en avgift på 120 kr
Storlekar 34-56
Storlek 52-56 är en A-modell, fortfarande med den fina passformen över bysten.

Färg: Två olika gröna färger